Tillsammans för

Trädgårdsentreprenad Bromma

Välkommen till PHM Trädgård – din partner för trädgårdsentreprenad och trädgårdsskötsel i Bromma. Vi är ett företag som är passionerade för att skapa vackra och funktionella trädgårdar som våra kunder kan njuta av året om.

VI GER DIG

Anpassade lösningar

Vi förstår att varje trädgård är unik och har sina egna krav och utmaningar. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar inom trädgårdsentreprenad, anpassade efter dina önskemål. Vår professionella personal lyssnar på dig och tar hänsyn till alla faktorer, inklusive stil, budget och underhållskrav för att ge dig den perfekta trädgården.

Nöjda kunder

Vi är stolta över vårt rykte för högkvalitativt arbete och utmärkt kundservice. Vi strävar efter att göra hela processen så smidig och stressfri som möjligt för våra kunder, och vi arbetar alltid hårt för att uppnå 100% kundnöjdhet. Om du letar efter pålitliga och erfarna trädgårdsexperter i Bromma med omnejd, tveka inte att kontakta oss på PHM Trädgård.

Kvalitet

PHM Trädgård är ett företag som är dedikerat till att leverera högsta kvalitet när det kommer till trädgårdsentreprenad och trädgårdsskötsel. Vi förstår att en trädgård är en investering, och det är därför vi lägger stor vikt vid kvalitet i allt vi gör. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att vi endast använder högkvalitativa material. Här får du och din trädgård det bästa!

VÅRA TJÄNSTER

Trädgårdsentreprenad Bromma

Med vår expertis och erfarenhet har vi arbetat med trädgårdsentreprenad samt olika typer av trädgårdar och projekt och hjälpt kunder att uppnå sina drömmar och visioner för sina utomhusområden. Vi finns i Stockholmsregionen, däribland Bromma, och ser framemot att ta oss an just ditt projekt!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Ring oss

0707-176789
Trädgårdsentreprenad Danderyd

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär